ReklameFast reklame
Link til Aulumgaard
Mest læste nyheder

2018 Mad og Honning
Sølvhæder til frivillig arbejdsbi
Ny formand scorede maksimumpoint
2018 Årsafslutning i Herning
2018 Generalforsamling i Herning

Citatboks
Biavlen er Landbrugets Poesi (Friherre von Ehrenfels)
Artikler: Det sker i Herning
2012 Begynderkursus i Hernng
20. marts 2012 starter begynderkursus

Mad og Honning 2009
Den 21. september 2009 på Vildbjerg Sports- og Kulturcenter. Der var tilmeldt 30 personer til denne aften. Centrets køkken-personale havde fået lov til at bestemme menuen. Mellem hovedretten og kaffen var der arrangeret en rundvisning på centret. Centret omfatter bl.a. svømmehal med varmtsvandsbassin, skydehal, sportshal, værelsesfløj så spotsudøvere kan overnatte, samt en del mødelokaler, som også bliver brugt af mange foreninger i byen. Der er ligeledes en del fodboldbaner. En gang om året danner Vildbjerg Sports- og Kulturcenter rammen om det store fodboldstævne "Vildbjerg Cup"

Mad og Honningaften i Aulum mølle
Endnu en gang havde Herning og omegns Biavlerforening en vellykket aften med Mad og Honning i Aulum mølle hvor medlemmerne nød en veltilberedt 3 retters menu. der blev leveret af AULUM FRITIDSCENTER. Vi har fået lov til at ligge opskrifterne ud på Honningbien.dk, så alle der ikke kunde være med den aften selv får mulighed for at tilberede de lækre retter. Beregnet til 3 – 4 personer.

En hyggelig aften i Aulum gl. mølle.
D.17. september havde vi en dejlig aften i Aulum gamle mølle, hvor havde fået Rolf Guthauser, en ”Mad kunstner” til at trylle nogle herlige retter frem.

Fest i Aulum mølle
Mad og honning.

Viis mand er værd at gæste.
Herning og omegns biavlerforening var den 30. juni inviteret op til Chr. Henriksen ved Lemvig.

Naboerne kommer på besøg, MANDAG DEN 9. JULI.
Sidste år var vi på besøg i Skjern/Egvads skolebigård.