ReklameFast reklame
Link til Aulumgaard
Mest læste nyheder

2018 Mad og Honning
Sølvhæder til frivillig arbejdsbi
Ny formand scorede maksimumpoint
2018 Generalforsamling i Herning
2018 Årsafslutning i Herning

Citatboks
Megen Honning gør lad Bi
Artikler: Det sker i Lemvig
Generalforsamling i Lemvig
Den 5. oktober 2015 var der generalforsamling i Lemvig og Omegns Biavlerforening. Den nye bestyrelse konstituerede sig i forlængelse af generalforsamlingen. Følg linket og læs referatet fra generalforsamlingen. Læs referatet

Generalforsamling
Lemvig og Omegns Biavlerforening holdt 1. oktober 2012 generalforsamling på Lemtorpskolen i Lemvig. De 15 tilstedeværende vedtog blandt andet et sæt nye vedtægter, der tillader
  • støttemedlemmer
  • præciserer dagsordenen

Læs omtalen
På generalforsamlingen blev der også holdt honningbedømmelse.
Læs omtalen

To bestyrelsesmøder
Lemvig og Omegns Biavlerforening har holdt to bestyrelsesmøder siden generalforsamlingen. Her kan du se de punkter, der blev diskuteret.

Biavlerens honningkage
På generalforsamlingen 3. oktober i år blev der serveret en honningkage, som flere var interesseret i opskriften på. Derfor følger her opskriften.

Værsgo og skyl
Lemvig og Omegns Biavlerforening deltog søndag 9. maj i Skovnens dag.

Biavlskursus i Lemvig
Kunne du tænke dig at komme i gang med biavl og slynge din egen honning, så starter Lemvig og Omegns B.F et begynderkursus mandag den 12 april 2010.

Begynderkursus
Tirsdag den 20-1-10 blev der afholdt bestyrelsesmøde hos Johannes Slyk, Asp, hvor forårets begynderkursus blev forberedt.

Grillaften i Herning
Mandag den 29. juni var Lemvig og Omegns B.F. inviteret til grillaften hos Herning og Omegns B.F. Aftenen foregik ved Løvbakke Naturskole, hvor 37 biavlere var samlet.

Biavl og jordbær
Den 20 juni blev den årlige "Honning og Jordbær Dag" på Lemvigegnen, igen holdt hos Siri og Niels Peder Kræmmergaard, Møborg. Medlemmer fra Lemvig og Omegns B.F. serverede smagsprøver af nyslynget honning og nyplukkede jordbær - et tilbud som mange benyttede sig af. I år var " Honning og Jordbær Dagen" også en del af flere arrangementer inden for samarbejdet med "Åbent Landbrug".

Biavl på dyrskue
Lemvig Biavlerforning var traditionen tro repræsenteret ved Levig Marked og Dyrskue i weekenden 6. og 7. juni.

Bigårdsbesøg hos Karl Erik Jensen
Omkring 25 medlemmer deltog mandag aften i bigårdsbesøget hos Karl Erik Jensen, Resen. Vi mødtes ved Naturskolen Kjærgårds Mølle, hvor fra vi vandrede i de naturskønne omgivelser ud til Karl Erik Jensens enlige bistade, som vi fandt efter et kvarters gang. Karl Erik Jensen åbnede stadet og vistre frem, inden han inviterede os hjem på adressen Dalgårdsvej 55, hvor han har flere stader stående.

Skovens dag
Søndag den 3. maj havde Klosterhedens Skovdistrikt arrangeret Skovens Dag hvor ca. 1500-1600 mennesker benyttede lejligheden til at tage en tur i skoven.

Opskrifter - mad og honning
Mandag den 27. april afholdt Lemvig og Omegns B.F. mad med honning i Lemvig Idræts og Kulturcenter. Kok Esben Winfeld Lund havde fået til opgave at sammensætte og tilberede en menu, som skulle bestå af hverdagsmad hvor honning indgik i tilberedningen.

Biavl ifølge Flemming Thorsen
25 medlemmer lyttede med, da Lemvig og Omegns Biavlerforening havde besøg af dronningeavler Flemming Thorsen, Gjern, der fortalte om sin egen biavl. Det skete mandag 23. marts i Lemvig Landboforenings kantine.

Bestyrelsesmøde 23. marts 2009
Bestyrelsen for Lemvig og Omegns Biavlerforening holdt 23. marts 2009 et kort møde for at diskutere holdningen til de forslag, der er fremlagt til generalforsamlingen i Danmarks Biavlerforening (DBF).