ReklameFast reklame
Link til Aulumgaard
Mest læste nyheder

2016 Fællesmøde i Mejrup Kultur og Fritidscenter
2016 Start på nybegynderkursus i Herning
Få blomstrende naturstriber på din jord
2016 Rengørings-dag i Herning
2016 Foredrag om dronningeavl

Citatboks
Den bliver rig, hvem Kvinder vil ilde, men Faar og Bier vel
Besøgsstatistik
Besøgende siden 1. august 2002:


Bannerreklame


Begynderkursus admin d. 28. January 2017

Kursus for nye biavlere


Biavl er en hobby, hvor du kommer meget tæt på naturen. Du lærer at passe bierne, lave din egen honning, holder dine bier sunde - og du lærer, hvordan du undgår alt for mange stik.
I foråret arrangeres kurser for nye biavlere flere steder i det vestjyske. Hvis du gerne vil have bier i baghaven, så er det nu, du skal tilmelde sig.

Herning: Opstart 27. marts: Kontakt Egon Green for yderligere information på tlf.: 9626 7787 eller 2251 9837. Mail: egon.green@fiberpost.dk
Holstebro: Opstart 21. februar. Kontakt Knud Sørensen for yderligere information
på tlf. 20 96 98 40 eller 97 42 80 82
Mail: hks.kongehojen45@c.dk
Lemvig: Opstart 7. marts. Kontakt Nick Lundblad for yderligere information på tlf. 2063 2085. Mail: lundbladnick@gmail.com

Skjern: opdateres senere
Brande:opdateres senere

Holstebro
Kan man have holde Honningbier i haven. ?

Få svar på dette og meget andet på informationsaften i Hobbybiavl på Holstebro Naturskole
Nybovej 28 7500 Holstebro tirsdag, den 21/2 2017 kl: 19:00 til 21:30.


Ivan Nielsen fra Hobro er blandt landets største dronningeavlere. Han sælger ikke blot dronninger i Danmark, men eksporterer hvert år flere tusinde til udlandet. Nu kan du møde ham og høre om hans dronningeavl på et møde, der er fælles for alle de vestjyske foreninger.
Mogens Nielsen, Hodsager, har overtaget posten som bisygdomsinspektør Robert Lind Andersen, der har valgt at stoppe.
Bestyrelserne for de fem, samarbejdende foreninger var i dag samlet til fælles møde på Bundsbæk Mølle i Skjern for at planlægge det kommende års fælles opgaver.
Lemvig

Er du ejer eller lejer af et stykke jord i Lemvig Kommune, har du mulighed for at få sået en blomstrende naturstribe. Frøene bliver doneret, men du skal selv betale entreprenøren, der skal lave arbejdet.
Årsafslutning i Herning
Hej alle bivenner!
I aftes var vi 38 personer samlet til en hyggelig årsafslutning, og vil her også fortælle jer der ikke var tilstede, lidt om hvordan aftenen forløb.
Lemvig
Bestyrelsen for Lemvig og Omegns Biavlerforening har netop været samlet til bestyrelsesmøde for at konstituere sig. Resultatet af mødet blev, at bestyrelsen fortsætter uændret.
Skjern
Generalforsamling i Skjern Skjern-1 d. 08. November 2016
Generalforsamling den 04 oktober 2016 i kantinen på Bundsbæk Møllegård hvor knap 40 var mødt op, der var kun lidt skift i bestyrelsen da Helga Larsen ikke ønskede genvalgt, Henny blev valgt i stedet
Bestyrelsen genvalgt i Herning
Der var mødt 29 medlemmer op til det ordinære generalforsamling i Herning og Omegns Biavlerforening. Der var genvalg til alle og bestyrelsen konstituerer sig først senere.
Aftenen sluttede med smørrebrød og kaffe til alle de fremmødte.
Lemvig
Per Guldager ryddede bordet admin d. 16. October 2016
Per Guldager, Staby, vandt årets honningbedømmelse i Lemvig, hvor han løb med præmien for både bedste blomsterhonning og bedste lynghonning.